-  Luc Houweling - een van de kunstenaars van het Spui -  heeft op 4 mei een boek gepresenteerd met zijn tekeningen. Het boek is een dichtbundel voor kinderen met 30 platen en  
    gedichten. Remda Spoelstra heeft gedichten gemaakt  bij de tekeningen van Luc. De titel van het boek is "Na-apers en oliefantasie". Het boek is  op de markt te zien en te koop            (als Luc aanwezig is). 
-  Op zaterdag 8 juni is de opening van een expositie van Sylvia van Berkel in galerie Overstroom, Entrepotdok 33, Amsterdam. De expositie heeft de pakkende titel: "Zo zie ik, zie zo."
   De expositie duurt tot en met zondag 23 juni en is op vrijdag zaterdag en zondag geopend van 13 tot 18 uur. Er is veel te zien: flamboyante naakten, muzikanten, dieren en 
   stadsgezichten.


-   Luc Houweling - one of the Spui-artists - presents on the 4th of May a new book with drawings. Remda Spoelstra wrote poems that fit the drawings. 
-   Another Spui-artist , Sylvia van Berkel, shows her drawings on an exposition in gallery Overstroom, Entrepotdok 33, Amsterdam.  Open: 8-23 June,  
    Friday, Saterday and Sunday 1-6 p.m.
Voor recente foto's en filmpjes van de markt, ga naar onze facebookpagina./ For recent pictures or video, visit facebook.
           Vanaf zaterdagmiddag vindt u hieronder welke kunstenaars de komende zondag op de markt zijn.
       On Saturday you can read below who you will meet on the next market.

 Two of the artists present this Sunday: on the left (on your mobile: above) Wil Wiegant, on the right (below):  Janny Endstra.

Werk van twee van de kunstenaars die zondag op de markt zijn: links ( op je mobiel:boven): Wil Wiegant, rechts ( hieronder): Janny Endstra.
© Copyright 2018 - artamsterdam-spui.web3090.your-webhost.nl